Site De Mistere Secrete Spiritualitate Paranormal Conspirații Stiință Cultură Religie
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Like

DEXcoperă [8]

In jos

DEXcoperă [8] Empty DEXcoperă [8]

Mesaj Scris de OpHaNiM 18/2/2014, 06:35

DEXcoperă [8] Make-love

Descopera: Motive pentru care oamenii fac sex, Cati cobai au fost folositi in 2006 in Uniunea Europeana sau Cat de mari erau aripile pasarilor preistorice!
18.500.000 de animale au fost folosite in experimente stiintifice in Uniunea Europeana anul trecut. Cifra este de doua ori mai mare decat cea din 2005. Dintre animalele de laborator, 80% au fost, evident, celebrii soareci.  

1.000.000 de euro valoreaza estimativ o comoara vikinga descoperita la mijlocul lui septembrie, undeva in Yorkshire, Anglia. Comoara dateaza din secolul X, este compusa din sute de monezi de aur si a fost gasita intamplator de catre un satean adolescent.  

3.300 de km/s este viteza cu care galaxiile se izbesc una de cealalta in sectorul Abel 576. Daca vi se pare putin, cascati ochii! Valoarea este data in kilometri pe secunda; transpusa, ea inseamna 11.880.000 km/h!  

237 este numarul total de motive pentru care oamenii fac sex. Cel putin, la aceasta concluzie au ajuns psihologii americani de la Universitatea Texas din Austin. Slava Domnului, atractia pentru partenerul opus se situeaza pe primul loc, dar in top ten mai intra si egoismul, simtul datoriei si... razbunarea!  

70% dintre oamenii care sunt loviti de fulgere supravietuiesc accidentului. Recordul il detine Roy Sullivan, un fost gardian public american care, intre 1942 si 1977, a fost trasnit de 8 ori. 

60 de sateliti naturali se invart in jurul lui Saturn. Ultimul dintre ei, format din piatra si gheata, a fost descoperit in urma cu cateva saptamani de catre naveta Cassini. 

14 metri masura deschi­de­rea aripilor celor mai mari pasari pre­is­torice. Din aceasta cauza, ele isi luau zborul asemenea unei parapante, aler­gand in jos pe dealuri. Experta acestui tip de decolare se pare ca a fost Argen­tavis magnificens, care a trait in Argentina in urma cu 60 de milioane de ani.
avatar
OpHaNiM


Mesaje : 560
Reputatie : 6954

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum